Čestitamo! Vaša je narudžba uspješno zaprimljena!

Sretni smo što ste se pridružili našoj younity obitelji! Radujemo se što ćete biti s nama!

Važne informacije prije no što krenemo!

Pažljivo pročitajte ovu stranicu i slijedite upute.

Ovdje se nalaze sve potrebne informacije za pridruživanje ovom online programu! Uskoro ćete dobiti e-mail s podacima za prijavu, kao i svim informacijama koje su vam potrebne kako biste što prije započeli s tečajem.

Pogledajte video uputstva

(video upute su od drugog programa, ali je princip isti)
[smartvideo_divi_module video_src=”vimeo” vimeo=”https://player.vimeo.com/external/469310682.hd.mp4?s=4b9c2da252cc5c528ae1a6af08077a1da7a69e9d&profile_id=174″ disabled_on=”on|on|on” _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” custom_margin_tablet=”0px||0px||false|false” custom_margin_phone=”” custom_margin_last_edited=”on|tablet” custom_padding_tablet=”0px||0px||false|false” custom_padding_phone=”” custom_padding_last_edited=”on|tablet” border_width_all=”1px” border_color_all=”#1d2e64″ box_shadow_style=”preset3″ disabled=”on” global_colors_info=”{}”][/smartvideo_divi_module]

Evo kako je lako započeti s tečajem:

Pogledajte video

Pogledajte gornji video s uputama. Tamo su objašnjeni vaši sljedeći koraci.

Prijava

Dobit ćete vaše podatke za prijavu i pristup vašem tečaju na Kajabiju (ukoliko već ne posjedujete svoj Kajabi račun). E-mail vam šaljemo čim potvrdimo vašu uplatu.

Molimo vas potražite email od pošiljatelja “younity LLC” – enpsionline@t.kajabimail.net

Ako ste s nama od ranije, vaš tečaj vas već čeka na Kajabiju.

Veselite se

Sada se možete veseliti svom tečaju, novim poznanstvima i mnogim sjajnim bonusima!

Često postavljanja pitanja (FAQ)​

Prošlo je 2 sata, i dalje niste primili naš e-mail?

Molimo Vas provjerite mapu s neželjenom poštom. Ako upotrebljavate Gmail, trebali biste provjeriti i mapu “Promocije” ili “Cijela pošta”. Za najbolji učinak spremite naš e-mail (croatia@younity.one) u svoje kontakte kako biste bili sigurni da ćete vidjeti naše poruke.

I dalje nema e-maila, čak nakon provjere promocijskih i ostalih pretinca?

Ako nakon 2 sata ne primite e-mail s potvrdom registracije, obratite nam se na: croatia@younity.one. Rado ćemo Vam pomoći.

Koliko dugo ću imati pristup tečaju?

Jednom otvorene, sve lekcije ostaju vam trajno dostupne. Možete im pristupiti kad god želite, proći kroz materijale vlastitim tempom i ponoviti materijal i cijeli tečaj koliko god puta želite i u vrijeme koje vam najviše odgovara.

Mogu li ga gledati kad god poželim?

Da, nakon što je lekcija započela, možete pristupiti svim materijalima kad god želite i možete ih proći vlastitim tempom i ponoviti koliko god puta želite.

Kada će lekcije i kada biti spremne za gledanje?

Svaka se lekcija otvara na temelju rasporeda tečaja. Taj raspored možete pronaći unutar svog tečaja, u kategoriji “Prvi korak”.

Na kojem su jeziku materijali?

Program je dostupan istovremeno na hrvatskom (sinkronizirano), kao i na engleskom jeziku (s hrvatskim titlovima), stoga svi mogu uživati bez opterećenja jezične barijere. Obje jezične verzije su vam dostupne.

Kako izgleda tečaj u vremenskom okviru?

S tečajem startate odmah, bez čekanja. Po uspješnoj kupnji, tečaj vas čeka u vašem Kajabiju. Svaka dva dana otvara se nova lekcija tako da imate dovoljno vremena za primjenu stečenog znanja.

Tečaj se plaća bankovnom doznakom - što sada?

Primit ćete e-mail s podacima za prijavu nakon što se transakcija provede kroz sustav i potvrda iste bude zaprimljena u Elopage sustavu za plaćanje (vrši se automatski, nema potrebe da šaljete potvrdu). Potvrda uplate uobičajeno traje od 2-10 radnih dana – dok se ne provede plaćanje između banaka. U praksi to bude i puno kraće.

Ne brinite, vaš tečaj čekat će vas u Kajabiju.